EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Ilmapyörä V12" new

Tuotenumero:098912-
22,00
Osamaksu 4,00 € / kk
3.0 (1Arviot)
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma uusi ilmakumipyörä kuulalaakeroinnilla. Sopivuus esimerkiksi vararenkaaksi Emma Alu Combiin. Sopivuus muihin vaunu- ja ratasmalleihin kannattaa aina kysyä erikseen myymälästä. Renkaan koko 280*65-203

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma

Arviot (1)

Keskimääräinen arvostelu:
 Hyvä
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
Wednesday 4 July 2018

Toisella vaunulenkillä musta keskiosa irtosi. Seuraavien parin viikkojen aikana irtosi yhteensä 3/4. Muuten käytössä ei moitteita.

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.