EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

CRC Vesivaseliini 100ml

Tuotenumero:136001-
7,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Vesivaseliini on tarkoitettu käytettäväksi renkaiden laakereissa. On suositeltavaa rasvata vaunujen renkaat vähintään joka toinen viikko: lukkolaitteet rasvataan suihkutettavalla valkovaseliinilla ja laakerit vesivaseliinilla.

Käyttö: Irrota vaunun renkaat ja puhdista ne kuivalla rievulla. Ruiskuta akseliaukon puolelta renkaan lukkolaitteeseen suihkutettavaa valkoista vaseliinia. Kuivaa akselinpäät puhtaaksi vanhasta vaseliinista ja laita pieni nokare vesivaseliinia jokaisen pyörän keskiöön. Työnnä pyörä paikoilleen.

Verkkokauppa saatavuus: 185

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu