EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Quinny Zapp Flex, Black on Black

Tuotenumero:0241399-179910
469,00
Osamaksu 16,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kevyet ja kompaktit Quinny Zapp Flex - matkarattaat ovat aina menossa mukana! Istuinosa on käännettävissä kahteen suuntaan, ja selkänojan saa käännettyä makuuasentoon nukkumista varten. Erikseen myytävän Lux - vaunukopan avulla voit käyyttää Zapp Flex - rattaita jo vastasyntyneelle. Nämä matkarattaat kulkevat sulavasti, ja niiden ohjattavuus on huippuluokkaa.

Quinny Zapp Flex taittuu pieneen tilaan kuljetusta ja säilytystä varten, ilman että istuinosaa tarvitsee irrottaa rungosta. Rungossa olevaan tavarakoriin saa näppärästi kevyet ostokset mukaan. Runkoon on myös mahdollista kiinnittää Maxi-Cosi turvakaukalo, sillä kiinnitykseen tarvittavata adapterit sisältyvät. Myös sadesuoja sisältyy.

Osta lisäksi Quinny Zapp Flex - rattaisiin yhteensopivat vausteet: vaunukoppa, istuintyyny, turvakaari, lämpöpussi, ostosverkko, aurinkokuomu tai hyttysverkko.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Quinny
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:3
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Sadesuoja
Tuotteen mitat:Kasattuna 73x37,5x38,5cm
Tuotteen paino:8,8kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä

Videot