EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Quinny VNC, Lilac Twist

Tuotenumero:0241395-208553
649,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Quinny VNC on premium ratas, joka on erittäin mukava, kapea ja kevyt, mutta rattaan tavarakori on todella tilava. Näiden ominaisuuksien ansiosta Quinny VNC on erinomainen ratas kaupungilla kulkemiseen ja ostoksilla käymiseen.

Hux-vaunukoppa käy runkoon rattaaan mukana tulevilla adaptereilla.

Helppo taittaa kasaan yhdellä kädellä

Design award 2020 voittaja

Kevyt, kapea ja helppo käsitellä

Sisältää: VNC sadesuojan, VNC turvakaaren, Mukitelineen kiinnikkeen, aurinkovarjon kiinnikkeen ja turvakaukalo adapterit

Mukiteline ja aurinkovarjo ostetaan erikseen.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Quinny