EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Quinny LDN, Graphite Twist

Tuotenumero:0241312-192050
449,00
Osamaksu 16,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Quinny LND on kevyt ratas jota on helppo käyttää, kun käyt kaupungilla ostoksilla, kahviloissa tai puistossa. Yhdenkäden kasaus sekä avaus helpottavat vanhemman elämää. Rattaan istuin on iso ja lapsi mahtuu istumaan rattaassa pitkään.

Hux-vaunukopan voit kiinnittää runkoon, rattaaan mukana tulevilla adaptereilla.

Koppa osa ostetaan erikseen.

Helppo taittaa kasaan ja avata yhdellä kädellä

Täysikokoinen suojaava istuin

Ikoninen muotoilu

Sisältää: LND Sadesuojan

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Quinny