EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Quinny Hubb, Black on Black

Tuotenumero:0241396-179910
799,00
Osamaksu 26,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Quinny Hubb on tilava, äärimmäisen mukava ja täydellisen muuntautumiskykyinen lastenvaunu. Poikkeuksellisen tilava tavarakori on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman hyvin ostosreissuilla, mikä tekee tästä täydellisen vaihtoehdon myös autottomille perheille.

Hubb Mono - tilava lastenvaunu yhdelle lapselle:

Quinny Hubb soveltuu käytettäväksi vastasyntyneelle yhdessä Hux-vaunukopan kanssa. Runkoon voi myös helposti kiinnittää Maxi-Cosi merkkisen turvakaukalon. Istuinosa on käännettävissä, eli lapsi voi istua siinä joko kasvot työntäjään päin tai toisinpäin. Tavarakorissa on peräti 10kg:n kantavuus, ja siinä on erillinen säilytyslokero pienille tavaroille. Lisävarusteena myytävä XXL ostoskori tarjoaa lisäksi vielä toiset 10kg tilaa ostoksille, eli yhteensä saat jopa huikeat 20kg lastattua Hubb:n kyytiin! Säädettävä kuomu on varustettu kurkistusikkunalla sekä UV 50+ suojauksella.

Hubb Duo - tilaa useammalle:

Jos perhe kasvaa ja tarvitaankin tilaa kahdelle lapselle, toimii Quinny Hubb täydellisesti tässäkin tapauksessa kun ostat Hubb Duo-ratasistuimen lisävarusteena. Kapea runko (vain 57cm) tekee tästä tuplarattaasta erinomaisen ketterän kaupunkioloissa. Voit kiinnittää runkoon yhden Hux-vaunukopan + yhden istuinosan, tai yhden turvakaukalon + yhden istuinosan. Myös kaksi istuinosaa toimivat rungossa joko samansuuntaisesti tai eri suuntaan käännettynä.

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Quinny
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk -3v
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Sadesuoja,Tavarakori
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 95x57x34 cm,Leveys 57 cm
Tuotteen paino:13,5 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä