EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

NXT Istuin Flat, White Leatherette

Tuotenumero:001362-2107
340,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tilava, käännettävä istuinosa Emmaljunga NXT-sarjan lastenvaunurunkoihin. Sopii Emmaljunga NXT60, NXT90 sekä NXT Twin-runkoihin. Valmistettu Ruotsissa käsityönä.

NXT Flat-istuinosan selkänoja menee alas täyteen vaaka-asentoon, ja jalkatuki on myös säädettävissä eri asentoon. Flat-istuinosa on varustettu innovatiivisella päänsuojuksella joka tarjoaa lisäturvallisuutta kun selkänoja on käännetty makuuasentoon. Istuinosassa on mukana suojaava kuomu, joka on varustettu tuuletusaukolla. Turvakaari on avattavissa jotta lapsen asettaminen istuinosaan käy helposti.

Emmaljunga NXT-malliston ulkokankaat ovat 50%:sti kierrätyspolyesteria.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen mitat:32x105cm
Tuotteen paino:5,5kg
Tuotteen painoraja:22kg

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.