EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nordic Cab Urban Lastenkuljetuskärry

Tuotenumero:153021330-
899,00
Osamaksu 28,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Nordic Cab Urban on monipuolinen pyörän peräkärry, joka toimii myös työnnettävänä lastenvaununa. Nordic Cab Urban on ylellinen vaunu, joka sopii yhden tai kahden lapsen kuljettamiseen - myös maastossa. Lisävarusteena voit ostaa juoksusetin jolla saat Urbanista täysverisen juoksukärryn, tai hiihto/vaellussetin jolloin saat kärrystä talviurheilukelpoisen ja lapset mukaan hiihtolenkille. Erilliset istuinosat ovat säädettävissä molemmille lapsille haluttuun asentoon.

- 5-pistevaljaat lapselle

- Levyjarrut takapyörissä

- 100% PVC-vapaa kuomu

- Alumiinirunko

- Säädettävä työntöaisa

- Itsesäätyvä jousitus

- 20" takapyörät

- Kompakti ja helppo kasata

- Istuintilan korkeus 58cm (istuimesta kuomuun)

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nordic Cab
Tuotteen mitat:Avattuna 82 x 91 x 111cm,Kasattuna 63 x 88 x 34cm
Tuotteen paino:17,5 kg