EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nordic Cab Explorer Lastenkuljetuskärry

Tuotenumero:153031330-
699,00
Osamaksu 23,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Nordic Cab Explorer on monipuolinen vaunu ulkoilevien perheiden mieleen. Kyseessä on vaunu jonka saa sovellettua kaikkiin maasto-olosuhteisiin ja tähän peruspakettiin kuuluu lastenvaunu ja pyörän peräkärry toiminnot. Voit vaihtaa toiminnosta toiseen käden käänteessä! Esimerkiksi vaihdat helposti peräkärryn lastenvaunuksi kauppareissun ajaksi. Ylimääräiset osat kulkevat helposti mukana vaunun takana olevassa säilytystilassa.

Vaunu on suunniteltu mahtumaan sisään ulko-ovista jotta lapsen päiväunet jatkuisivat sisällä pitkän päivän päätteeksi. Istuimen saa täysin makuu-asentoon ja siksi se muuntautuu helposti lapsiperheiden tarpeiden mukaan. Lisäksi Nordic Cabin kyytiin mahtuu kaksi lasta ja sen suunnittelussa on otettu turvallisuus huomioon!

Voit tehdä Nordic Cabin käytöstä vieläkin monipuolisempaa ostamalla lisäosaksi hiihto/vaellussetin.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nordic Cab
Ikäsuositus:1-5 v
Tuotteen mitat:97 x 80 x 89 cm
Tuotteen paino:14,5 kg
Tuotteen painoraja:50 kg

Videot