EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat MC Lila XP, Essential Graphite

Tuotenumero:0241313-197501
749,00
Osamaksu 24,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Lila XP on joka maastoon ja alustalle sopiva lastenvaunu. Lila XP:ssä on tavallista isommat pyörät, pehmeä jousitus sekä käytännöllinen pyörien lukitusmekanismi. Lisäksi siinä on erittäin tilava istuinosa (pituus yli 100cm), säädettävä selkänoja ja UV50-suojalla varustettu kuomu. Lapsi voi nukkua päiväunet rauhassa integroidun häikäisysuojan ansiosta.

Vastasyntynyttä vauvaa varten voit hankkia lisävarusteena vaununkopan, ja erityisesti Lila XP:hen suunniteltu Oria XXL-vaunukoppa on Maxi-Cosin suurin vaunukoppa, joten se tarjoaa runsaasti tilaa vauvallesi. Lila XP-runkoon voit kiinnittää myös Maxi-Cosi Jade-turvakopan tai tavallisen Oria-vaunukopan. Ja luonnollisesti runkoon voi kiinnittää myös Maxi-Cosi-merkkisen turvakaukalon!

Maxi-Cosi Lila XP taittuu helposti kokoon vain yhdellä käden liikkeellä. Tällöin toinen käsi jää vapaaksi kun pitelet esimerkiksi lasta sylissäsi. Lila XP:ssä on kiinnitetty paljon huomiota pieniin, mutta käytännöllisiin yksityiskohtiin, joten siinä on esimerkiksi säilytystaskuja pienille tavaroille sekä erittäin iso tavarakori johon voi laittaa peräti 10 kg kuormaa. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat mm. kurkistusikkuna kuomussa sekä korkeussäädettävä työntöaisa.

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörän halkaisija:Etupyörä 234mm,Takapyörä 330mm
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Sadesuoja
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna: 61x93x41,5cm
Tuotteen paino:13,8kg
Tuotteen painoraja:22kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.