EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Maxi-Cosi Lila

Tuotenumero:0241311-
629,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Lila tarjoaa parhaat oltavat vauvalle. Lila-rattaassa on huomioitu vauvan tarpeet ergonomisella Shape of You-sisäpehmusteella, joka muotoutuu kehon mukaan ja tarjoaa parasta mukavuutta pienokaiselle. Maxi-Cosi Lila tekee myös vanhempien elämästä helpompaa, mm. kätevän yhdenkäden kasausmekanismin sekä irrotettavan ostoskorin ansiosta.

Yhdessä lastenlääkäreiden kanssa kehitetty Shape of You-tyyny on ergonominen, viskoelastisesta vaahtomuovista tehty liäsosa joka tarjoaa vauvalle mukavat ja turvalliset oltavat rattaassa. Lisätyynyä käytetään 0-4 kk ikäiselle vauvalle. Se pienentää rattaan istuinosan tilaa, jotta vauva tuntisi olonsa turvalliseksi. Se myös nostaa pääpuolta sopivaan asentoon refluksioireiden vähentämiseksi. Tyynyn yläosa on muotoiltu reikämuotoiseksi ehkäisemään litteän takaraivon muodostumista.

Vastasyntyneelle voi hankkia rattaaseen kiinnitettävän vaunukopan, tähän rattaaseen käy niin Maxi-Cosi Oria-koppa, kuin Jade-turvavuodekin joka toimii vaunun lisäksi myös autossa (yhdessä 3WayFix-jalustan kanssa). Lisäksi runkoon saa kiinnitettyä minkä tahansa Maxi-Cosi turvakaukalon.

Maxi-Cosi Lila on varustettu erittäin isolla tavarakorilla, joka on lisäksi irrotettava, mikä tarkoittaa että voit helposti napata sen kantoon yhdellä käden liikkeellä. Rattaan selkänoja kääntyy makuuasentoon, ja istuinosassa on käännettävä istuinpehmuste isommalle lapselle. Pehmusteen toinen puoli on pehmeää fleecemateriaalia, ja toinen puoli hengittävää 3D mesh-kangasta. Jalkapeite, sekä integroitu aurinkosuoja sisältyvät.

Jos perhe kasvaa, voi Maxi-Cosi Lilan muuntaa helposti sisarusrattaaksi hankkimalla siihen toisen istuimen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0-3,5 v
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Sisältyvät varusteet:Sadesuoja,Tavarakori
Tuotteen paino:12,5 kg
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.