EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Graco Evo XT New, Black Grey

Tuotenumero:00254151-1801
549,00
Osamaksu 19,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi Graco Evo XT NEW on varustettu Click&Connect - kiinnikkeillä, jotta saat runkoon kätevästi napsautettua Graco LUX - vaunukopan vastasyntyneelle, tai SnugRide - turvakaukalon.

Jämäkät Graco Evo XT NEW - rattaat ovat luodut kulkemaan eri maastoissa, sillä niissä on isot, kuviopintaiset pyörät ja miellyttävä erillisjousitus. Kääntyvien etupyörien ansiosta Evo XT kulkee vaivattomasti myös kaupungissa ja pienissä tiloissa. Evo XT NEW on varustettu tilavalla tavarakorilla sekä säädettävällä työntöaisalla. Istuinosan voi kiinnittää kahteen suuntaan, ja sen selkänoja kääntyy alas makuuasentoon.

Varustele yhteensopivalla Graco LUX vaunukopalla, niin voit käyttää rattaita jo vastasyntyneelle.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Yhteensopivat turvakaukalot:Graco
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa