EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Runko Viking, Lounge

Tuotenumero:00114-778
399,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

HUOM myyntiehdot! Myydään vain yhdistelmänä yhdessä Viking vaunukopan sekä ratasistuimen kanssa. Ota yhteyttä lähimpään myymälään tai Chat palveluun sivuillamme yhdistelmävaunun ostamisesta.

Emmaljungan kapeimman (leveys 53 cm) vaunu- ja ratasmallin runko ilmarenkailla. Voit kiinnittää runkoon joko valitsemasi vaunukopan, ratasistuimen tai adapterin avulla turvakaukalon. Rungossa on säädettävä työntöaisa ja jousitus. Lisäksi siinä on kankainen, pestävä tavarakori, sekä kääntyvät, mutta suoraan kulkemaan lukittavat etupyörät. Etupyörien kääntymisestä on hyötyä varsinkin sisätiloissa; kauppojen käytävillä, ovissa ja hisseissä kulkiessa. Kaduilla ja maastossa matkatessa on kätevämpää, kun etupyörät ovat lukittuna suoraan. Ilmarenkaat ovat mukavan pehmeät ja hiljaiset, kun niihin lisää ilmaa säännöllisesti. Runko taittuu muutamalla käden liikkeellä 76 x 53 x 29 cm –kokoiseen pakettiin. Emmaljunga Viking –runkoon voit kiinnittää lisävarusteena seisomatelineen yli 3-vuotiaalle lapselle, sivukorin ja päivänvarjon. Kaikki lisävarusteet löytyvät verkkokaupastamme. Painotiedot ym perustietoa löytyy Ominaisuudet-palkin takaa.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen paino:Istuinosalla 10,9 kg,Kopalla 11,5 kg
Tuotteen painoraja:24 kg
Työntöaisa:Kääntyvä

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.