EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Gazelle S Istuin BLK, Soho Grey

Tuotenumero:015636-20205
289,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Gazelle S -lastenrattaiden ratasistuin on tukeva, mukava lapsellesi ja suurikokoinen. 5P-valjaat ovat pehmustetut ja säädettävät lapsen koon mukaan. Suojaavaa aurinkokuomua saa pidennettyä ja siinä on kätevä kurkistus/tuuletusikkuna, mikä on varustettu verkkokankaalla.

Istuinta voi kallistaa kolmeen eri asentoon ja jalkatuki on säädettävä. Istuin voidaan säätää täyteen ergonomiseen makuuasentoon, jolloin sitä voi käyttää jo vastasyntyneen kanssa. Tällöin suosittelemme erillistä kantokassia.

Gazelle-istuimen ominaisuudet:

• Ergonominen makuuasento, lepoasento, sekä istuma-asento

• Säädettävät ja pehmustetut 5P-valjaat

• Säädettävä jalkatuki

• XXL-aurinkokuomu kurkistusikkunalla ja UPF50+ suojalla

• Istuimen painoraja: 22 kg

• Suositeltu käyttöikä: 6 kk - 4 v

Voit muokata Gazelle S-vaunuja perheesi tarpeiden mukaan. Hanki erillinen uusi rataistuin tai vaunukoppa, jos perheesi kasvaa.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex

Videot

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.