EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax Go BIG, Cosmos Black

Tuotenumero:02580245-1601
849,00
Osamaksu 27,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Go BIG on Britaxin päivitetty ja kehittynyt ratasmalli, siihen on kerätty parhaat ominaisuudet Britax Go ja Britax Go NEXT rattaista. Käytännöllinen ja kätevä Go BIG on isojen eturenkaidensa ansiosta vaivaton lastenratas talvellakin. Renkaat ovat kääntyvät, ne sisältävät lukitusmahdollisuuden ja liikkuvat siksi sulavasti maastotyypistä huolimatta. Runko on edeltäviä malleja hieman kapeampi ja sen tavarakori on puolestaan suurempi.

Go BIG kasataan Britaxin helpon kasausmekanismin tavoin ja se toimii istuimen rintamasuunnasta huolimatta. Työntöaisa on muotoiltu monipuoliseksi ja siinä on säätömahdollisuudet niin että sen käyttö on mieluisaa joka vanhemmalle. Ratasistuimen selkänojan saa säädettyä makuuasentoon asti ja tarjoaa lapsille loistavat päiväunimahdollisuudet. Sen suuri kuomu sisältää UV- aurinkosuojan ja tuuletusaukot.

Go BIG kokonaisuutta voi täydentää Britax Go -vaunukopalla tai pehmeällä kantokassilla niin että se sopii vastasyntyneellekin.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0 - 3 v
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:4
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Tavarakori,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen painoraja:17 kg:n kantokyky
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä