EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax Go BIG 2, Grey Melange/White

Tuotenumero:02580120-1813
899,00
Osamaksu 28,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Mainio lastenvaunu syntymästä ain akolmevuotiaaksi saakka! Britax Go BIG2 -rattaat soveltuvat niin kaupunkiin kuin maaseudulle. Go BIG 2 on varustettu helppokäyttöisellä kokoontaittomekanismilla, ja lisäksi siinä on erinomainen jousitus joka takaa mukavan menon kaikenlaisessa maastossa. Ratasosan voi kääntää molempiin suuntiin, ja rattaissa on leveä, keinonahkapintainen työntöaisa.

Britax go BIG2 - vaunurunkoon voidaan kiinnittää kova Britax GO - vaunukoppa, jolloin voit käyttää rattaita jo vastasyntyneelle. Myös pehmeä kantokassi käy tähän malliin. Britax vaunukoppa tai kantokassi myydään erikseen. Istuinosan selkänojan voi säätää makuuasentoon, ja myös jalkatuen saa säädettyä lapselle sopivaan kulmaan. Renkaat ovat puhkeamattomat, jotta kulkeminen olisi mahdollisimman huoletonta.

Go BIG2 on suoraan yhteensopiva Britax - turvakaukaloiden kanssa Click&Go - adapterien ansiosta. Voit ostaa lisävarusteena myös turvaistuinadapterit Maxi-Cosi tai BeSafe -merkkisiä turvakaukaloita varten.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0-3v
Istuintilan mitat:32x74 cm
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörän halkaisija:Etupyörät 23cm,Takapyörät 28cm
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 52x61,5x80,5cm
Tuotteen paino:14 kg
Tuotteen painoraja:17 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä