EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax B-Agile M, Navy Inc

Tuotenumero:02580151-20006
249,00
Osamaksu 10,00 € / kk

Tuotekuvaus

Britax B-Agile on hyvä valinta kakkosrattaaksi, sillä se on kapea ja ketterä - rattaan leveys vain 55,5cm! Tilava istuinosa tarjoaa reilusti tilaa kasvavalle taaperolle. Selkänojan saa kallistettua täyteen vaaka-asentton, joten lapsen on mukava myös torkkua rattaissa. Istuinosan painoraja on 22 kg.

B-Agile M on helppo kasata yhdellä kädellä, ja kompaktit ulkomitat tekevät siitä miellyttävän käyttää esimerkiksi automatkoilla. Kuomu ulottuu pitkälle, joten se tarjoaa suojaa vaihtelevalta säältä. Rattaan alla on tavarakori johon saa mahtumaan pienet ostokset kauppareissulla.

Voit täydentää B-Agile M:n Click&Go-adaptereilla, joiden avulla saat kiinnitettyä rattaan runkoon Britax-merkkisen turvakaukalon tai vaunukopan vastasyntyneelle. Sisältää mukitelineen ja sadesuojan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax
Istuintilan mitat:35x86,5cm
Käännettävä istuinosa:Ei
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Mukiteline,Sadesuoja
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:69x55,5x36cm
Tuotteen paino:10kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä