EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax B-Agile 4 PLUS, Musta

Tuotenumero:0258016-02
269,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Vain 1 varastossa

Tuotekuvaus

Kevyellä alumiinirungolla varustetut rattaat, joihin voi ostaa haluamansa värisen kuomun. Rattaan perusväri on aina musta, jolloin niihin voi yhdistellä lisävarusteena myytäviä erivärisiä kuomuja kätevästi. Lisäkuomun avulla myös rattaan ilmeen muuttaminen on helppoa - väriä voi vaihtaa vaikka vuodenajan mukaan! B-Agile 4 Plus-malliin voi myös yhdistää Britax turvakaukalon.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0 - 4 v.
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Ei
Pyörien lukumäärä:4
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Tavarakori,Tuulisuoja,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen paino:9,5 kg
Tuotteen painoraja:15 kg:n kantokyky
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä