EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babyzen Yoyo2 Connect Runko, White

Tuotenumero:0353005-01
360,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Yhdellä klikkauksella YOYO² matkarattaasi muuntautuvat sisarusrattaiksi ja kuljettavat kahta lasta samanaikaisesti YOYO connectin ansiosta. YOYO connect runko kiinnittyy YOYO2-taakse, kuljettaen lapsiasi peräkkäin. YOYO connectin avulla voit muokata matkarattaisiin 5 erilaista kokoonpanoa, soveltuen aina vastasyntyneestä taaperoksi saakka. Tämä on loistava ratkaisu sinulle, jolla on kaksoset tai lapset pienellä ikäerolla.

• Kaksosrattaat: vaunukoppa + vaunukoppa / 6+ istuinkangas + 6+ istuinkangas

• Sisarusrattaat: vaunukoppa + 6+ istuinkangas / 6+ istuinkangas + vaunukoppa / 6+ istuinkangas + turvakaukalo

YOYO² ja YOYO connect auttavat sinua lipumaan läpi arkimenojesi. Matkarattaat menevät näppärästi ylös ja alas katukiveyksien kiitos super keveyden ja helpon ohjattavuuden, vaikka kuljetatkin kahta lasta samassa matkarattaassa. Kun taitat Connectin kasaan, voit kätevästi ripustaa ja kuljettaa niitä YOYO²-matkarattaiden takaosassa.

Ominaisuudet:

• Muuntaa YOYO2-matkarattaat kahden istuttavaksi

• Todella kompakti

• Helppo kiinnittää ja irrottaa

• Sama patentoitu kokoon taitto kuin YOYO2:ssa

• 44 cm leveät matkarattaat mahtuvat kaikista oviaukoista

• 4-renkaan jarrutus

• Helppo yhteys molempiin lapsiin samanaikaisesti

• Soveltuu max. 22 kg painoisille lapsille

• YOYO connect painaa saman verran kuin YOYO2 (6,2 kg)

Äärimmäisen kätevät ja helpot matkarattaat kahden lapsen kuljetukseen ovat myös kompaktit. Kokoon taitetut matkarattaat (52 × 44 × 24 cm) soveltuvat myös lentokoneeseen käsimatkatavaroihin.

Huomioithan erikseen tarkistaa käsimatkatavaran kokorajoitukset lentoyhtiöltä.

Tässä paketissa on mukana:

• YOYO connect runko mustana tai valkoisena

• Adapterit, jotta kokoon taitettu connect voidaan ripustaa YOYO2:n taakse

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babyzen