EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Baby Jogger City Select

Tuotenumero:012892-
Alkaen859,00
Osamaksu 27,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Joggerin ainutlaatuiset City Select -monitoimirattaat ovat loistava ratasvaihtoehto kasvavalle perheelle ratasmallin muunneltavan rungon ansiosta. Ratasrunko on yksöisratas josta saa lisävarusteen avulla helposti kaksoisrattaat. Rattaan voi koota juuri omanlaiseksi joko lisäämällä toisen ratasistuimen, turvakaukalon tai vaununkopan. City Selectin käytännöllisyyttä lisää ainutlaatuinen Quick Fold -kasausmekanismi jonka avulla kasaat rattaat helposti yhdellä liikkeellä ja kuljetat vaivattomasti mukanasi mihin vain. Monitoimiominaisuuksiensa lisäksi rattaat täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ja takaavat Baby Joggerin tunnetun tyylin ja laadun.

Suuren lisävarustevalikoiman ansiosta, monipuolisen City Select -rattaan saa taatusti vastaamaan jokaisen perheen tarpeita ja vaatimuksia. Tutustu City Select -rattaan lisäosiin ja kokoa oma rataskokonaisuutesi!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:4
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Tavarakori,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen paino:13 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.