EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Jogger City Select LUX, Granite

Tuotenumero:01220118-1601
829,00 €580,30
Osamaksu 20,00 € / kk
Säästä 248,70 €
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi Baby Jogger City Select LUX on päivitetty versio suositusta City Select-monitoimirattaasta. City Select LUX toimii yhdelle lapselle, kaksosille tai kahdelle eri-ikäiselle lapselle, riippuen varustelutasosta. Tässä uudessa rattaassa on tehty lukuisia parannuksia:

- Jopa 30% pienempi kokoon taitettuna kuin tavallinen City Select

- Peräti 20 eri kuljetusmahdollisuutta

- Voit kiinnittää 2 turvakaukaloa, 2 vaunukoppaa tai 2 ratasistuinta - sekä näiden yhdistelmiä

- Säädettävä työntöaisa

- Säilytystasku istuinosan selkänojassa

- Puhkeamattomat pyörät

- Käsijarru sekä jousiitus kaikissa pyörissä

Yksi hieno lisäominaisuus Baby Jogger City Select LUX-rattaassa on mahdollisuus ostaa lisävarusteena "Jump Seat" -sisaristuin. Se on isommille lapsille sopiva penkki, jolloin rattaissa on näppärä levähdyspaikka johon hänen on helppo kiivetä kyytiin. Soveltuu lapselle 20 kg:n painoon asti.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:77,5 x 54,5 x 25,5 cm
Tuotteen paino:13,8 kg
Tuotteen painoraja:Kantokyky 20 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.