EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Baby Jogger City Premier

Tuotenumero:012962-
649,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Rattaissa joustavuus on tärkeää ja tässä mallissa sitä todella löytyy! Baby Joggerin uusi monipuolinen City Premier ratasmalli mahdollistaa lapsen molemminpuolisen rintamasuunnan, sekä eteen että taakse. Baby Jggerin kätevä yhdenkäden kasausmekanismi toimii istuimen suunnasta riippumatta ja rungon säädettävä työntöaisa soveltuu jokaisen vanhemman käyttöön.

Monipuolisuutensa lisäksi, City Premier ratas sisältää kaikki Baby Joggerin parhaat ominaisuudet. Mallissa on isot kevyet pyörät jotka soveltuvat jokaiseen maastoon. Istuinosa on tilava sekä tehty ykköslaadun materiaalista, ja sen selkänojan saa säädettyä lähes makuuasentoon asti. Istuimen suuri kuomu sisältää UV 50+ suojan sekä magneetilla toimivan kurkistusikkunan. City Premier rattaan turvallisista ja mukavista olosuhteista lapsen on hyvä seurata maailman menoa.

Deluxe Pram-kopan avulla City Premier soveltuu lapsen syntymästä aina kolmeen ikävuoteen asti. City Premier runkoon voi myös lisätä turvakaukalon adapteri-lisävarusteen avulla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Istuintilan mitat:32x98 cm
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:4
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Kuomu,Tavarakori,Tuulisuoja,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen paino:12,9 kg
Tuotteen painoraja:23 kg:n kantokyky
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.