EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Baby Jogger City Premier, Granite

Tuotenumero:012962-1601
649,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Rattaissa joustavuus on tärkeää ja tässä mallissa sitä todella löytyy! Baby Joggerin uusi monipuolinen City Premier ratasmalli mahdollistaa lapsen molemminpuolisen rintamasuunnan, sekä eteen että taakse. Baby Jggerin kätevä yhdenkäden kasausmekanismi toimii istuimen suunnasta riippumatta ja rungon säädettävä työntöaisa soveltuu jokaisen vanhemman käyttöön.

Monipuolisuutensa lisäksi, City Premier ratas sisältää kaikki Baby Joggerin parhaat ominaisuudet. Mallissa on isot kevyet pyörät jotka soveltuvat jokaiseen maastoon. Istuinosa on tilava sekä tehty ykköslaadun materiaalista, ja sen selkänojan saa säädettyä lähes makuuasentoon asti. Istuimen suuri kuomu sisältää UV 50+ suojan sekä magneetilla toimivan kurkistusikkunan. City Premier rattaan turvallisista ja mukavista olosuhteista lapsen on hyvä seurata maailman menoa.

Deluxe Pram-kopan avulla City Premier soveltuu lapsen syntymästä aina kolmeen ikävuoteen asti. City Premier runkoon voi myös lisätä turvakaukalon adapteri-lisävarusteen avulla.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Istuintilan mitat:32x98 cm
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:4
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Kuomu,Tavarakori,Tuulisuoja,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen paino:12,9 kg
Tuotteen painoraja:23 kg:n kantokyky
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.