EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Baby Jogger City Elite

Tuotenumero:012691-
Alkaen649,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Joggerin ensiluokkaiset City Elite -rattaat tarjoavat erinomaiset ominaisuudet pitkille kävelyretkille. Tyylikäs ratasmalli täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset ja takaa Baby Joggerin tunnetun laadun.

Ratasmallin laadukkaat ominaisuudet tekevät rataskokonaisuudesta erityisen mukavan ja käytännöllisen perheen jokapäiväiseen käyttöön. Rattaaseen sisältyvä Quick Fold -kasausmekanismi on markkinoiden yksinkertaisin. Rattaan hengittävän istuimen saa kallistettua lähes vaaka-asentoon asti ja sen säädettävät tuulensuoja ja isoikkunainen kuomu tarjoavat lapselle hyvät suojaisat oltavat. Vakiovarusteisiin lukeutuu myös pieni hoitolaukku, säädettävä työntöaisa ja tuuletusverkot.

Ainutlaatuisissa City Elite -rattaissa lapsesi matkustaa mukavasti ja turvallisesti syntymästä pitkälle leikki-ikään.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Pyörien lukumäärä:3
Pyörän halkaisija:30 cm
Selkänojan ominaisuudet:Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Kuomu,Tavarakori,Tuulisuoja
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen paino:12 kg
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.