EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Sleepytroll Baby Rocker keinuttaja

Tuotenumero:17800-
149,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Sleepytroll Baby Rocker on lastenvaununkeinuttaja, jonka avulla lapsesi jatkaa uniaan vaikka vaunut pysähtyvätkin. Baby Rocker kiinnitetään lastenvaunujen työntöaisaan säädettävällä remmillä ja se keinuttaa vaunuja rauhallisesti ja rytmisesti, aivan kuin jatkaisit vaunujen työntämistä. Laitteessa on kaksi toimintatilaa; perustila ja anturitila.

Baby Rocker on vesitiivis ja sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Laitteessa on ääni- sekä liiketunnistin, joka käynnistää laitteen keinutuksen, ja auttaa lasta jatkamaan uniaa.

Ominaisuudet:

• Vesitiivis

• 2 toimintatilaa: perustila ja anturitila

• Ääni - ja liikeaktivoituva käynnistys (anturitila), jolloin laite keinuttaa vaunuja 3minuutin ajan

• Perustoiminnalla 30 minuutin yhtäjaksoinen keinutus

• Kiinnitetään vaunun työntöaisaan säädettävän remmin avulla

• Ladattava, sisäänrakennettu akku

• Mitat: 16,7cm X 7,4cm

Verkkokauppa saatavuus: 17

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu