EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nordic Cab Urban/Act Hiihto/vaellussetti

Tuotenumero:15302152-
329,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Urheilukärryn soveltuminen myös hiihtoon on ollut oleellinen osa Nordic Cab - tuotteiden suunnittelua vuodesta 1982. Tämä lisävarusteena myytävä setti sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit käyttää Nordic Cab Urban tai Active - urheilukärryä joko hiihtoon tai vaeltamiseen.

Urheilukärryn suojissa lasten on mukava kulkea mukana hiihtolenkillä. Nämä laadukkaat sukset ovat norjalaisen suksivalmistaja Madshus:in kanssa yhteistyössä kehitetyt. Kesäaikaan vaihdat sukset kärryn omiin renkaisiin, ja voit käyttää vetoasiaa ja valjaita vaelluskäyttöön.

Pakkaus sisältää vetoaisan, säädettävät valjaat, sukset sekä tarvittavat kiinnikkeet.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nordic Cab