EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga NXT Sivukori, Black

Tuotenumero:001652-778
89,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT-sivukori on täydellinen lisävaruste NXT90-lastenvaunuihisi, lisäten säilytystilaa ja tuoden lastenhoitotarvikkeet kätesi ulottuville. Ruskeaa tai mustaa jäljitelmänahkaa oleva sivukori sopii NXT-vaunujesi nahkaisten yksityiskohtien kanssa yhteen, luoden tyylikkään ja käytännöllisen kokonaisuuden.

Sivukorissa on vetoketjullinen tasku, minne voit piilottaa kaikki tarvikkeet, joihin et halua pikkuisesi pääsevän käsiksi. Molemmissa päädyissä on taskut, johon voi laittaa vaikka juomapullon tai tuttipullon, mitä vain jonka pitää pysyä pystyssä. Mukana on myös kaksi irrotettavaa seinämää, jotta voit luoda sellaiset lokerot sivukoriisi, mitkä sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Sivukorin kannen saa kiinni vetoketjulla, jolloin lika eikä tuisku pääse sivukorin sisään.

Sivulle laitettava ostoskori kiinnitetään vasemmalle puolelle vaunua kulkusuuntaan nähden. NXT-vaunut ovat todella vakaat ja vankat, joten vaikka sivukori olisi täyteen ladattu, tuskin huomaatkaan painoeroa sivuilla. Sivukorin saat helposti irrotettua ja kannettua kantohihnasta, jolloin sivukori tulee helposti mukaan niin kauppareissuille kuin piknikeillekin.

Ominaisuudet:

• Soveltuu käytettäväksi NXT90 ja NXT60 vaunujen kanssa

• Sopii vaunukopan tai Flat- tai Ergo-ratasistuimen kanssa

• Luo lisää säilytystilaa ja tuo tarvikkeet kätesi ulottuville

• Valitse ruskea tai musta väri; metalliosat mustia

• Jäljitelmänahkaa, mikä on käsitelty kosteutta hylkiväksi

• Kätevä kantokahva

• Tukeva metallirunko

• Sivukorin kannen saa kokonaan irti tai kiinni vetoketjulla

• Sisällä vetoketjullinen tasku, päätytaskut pulloille, ja kaksi irrotettavaa seinämää

• Helppo kiinnitys runkoon kiinni kahdella kiinnikkeellä ja turvaklipsillä

• Puhdistus kostealla rätillä, kuivaten jälkikäteen; metalliosat voidaan puhdistaa ja rasvata

• Sivukorin painoraja: 2 kg

• Leveys: 28 cm

Muista irrottaa sivukori, kun laitat lastenrattaat kasaan tai kun jätät rattaat parkkiin. Sivukori muuttaa lastenrattaiden painopistettä, joten irrottaessasi sivukorin, huomiothan, että rattaat saattavat heilahtaa ja turvallisin paikka irrottaa sivukori on tasaisella alustalla.

Vaikka sivukori on vettähylkivä, muista peittää se sadesuojalla sateella, sillä vesi- tai lumisade saattaa läpäistä pinnan tai vetoketjun reunan.

Verkkokauppa saatavuus: 8

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.