EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Mukiteline

Tuotenumero:015558-
29,00
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Kätevä mukiteline Cybex Platinum ja S-line rattaisiin helpottaa pikkuisen kanssa matkustamista. Aseta mukiteline vaunujen runkoon ja kahvikuppisi tai vauvan juomapullo on kätevästi käden ulottuvilla.

Ominaisuudet:

• Pitää juoman käden ulottuvilla

• Voi kiinnittää kummalle puolelle tahansa

• Helppo kiinnitys

• Yhteensopivuus: Priam, Mios, Balios S, Talos S, Gazelle S, ja Eezy S

Cybex mukiteline on erittäin helppo asentaa paikoilleen ja pitää puhtaana kostealla rätillä pyyhkimällä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.