EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Cup Holder - mukiteline

Tuotenumero:016503-
29,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Varusta Bugaboo-rattaasi Cup Holder mukitelineellä ja pidä juomasi tai pikkuisesi juomapullo aina kätesi ulottuvilla. Bugaboo-mukiteline sopii kaikkiin Bugaboo-rattaiden työntöaisaan, muun muassa Donkey, Fox, Cameleon, ja Ant. Mukiteline on helppo napsauttaa kiinni ja irti. Voit kiinnittää mukitelineen ylemmäs tai alemmas aisaan ja säätää sen kaltevuutta omien mieltymyksiesi mukaan.

Tämä mukiteline on todella tilava, sillä siihen mahtuu jopa 500 ml pullot. Mukitelineessä juomat ovat pystyasennossa eivätkä läiky ja vuoda, niin kun saattaisivat lappeeltaan säilytyskorissa.

Mukitelineen mukana tulevien adaptereiden avulla saat mukitelineen sopimaan juuri sinun Bugaboo-rattaisiisi. Katso alla olevasta videosta ohjeet miten mukiteline asennetaan.

Huom: mukiteline ei sovellu kuumille juomille.

Verkkokauppa saatavuus: 23

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo

Videot