EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Stay Cool Kuomu

Tuotenumero:0258026991-
99,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Täydellinen lisäosa Smile III-rattaisiisi kesäksi: Stay Cool aurinkokuomu suojaa lastasi auringolta ja pitää lämpötilan miellyttävänä erityisen tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta.

Kesän kuumat auringonsäteet eivät kuumenna Smile 3-rattaita ja niissä istuvaa lastasi ylikuumaksi Stay Cool kuomun kanssa. Tarkasti sijoitellut, suuret tuuletusaukot kuomun sivuissa ja takana luovat ilmavirran myös kuomun sisälle. Niiden avulla pystyt pitämään jatkuvan näköyhteyden lapseesi. Pidennettävä kuomu suojaa lastasi auringonsäteiltä ja paahteelta päikkäreiden ajan. Valkoisen värin ansioista kuomu ei kuumene, vaikka kulkisitte paahtavassa auringonpaisteessa. Tällöin lapsen olo pysyy miellyttävänä rattaissa istuessa myös todella aurinkoisina päivinä.

Ominaisuudet:

• Kesäkuomu Britax Smile III-rattaisiin

• Kierrättää ilmaa tehokkaasti

• Hyvin sijoitellut, verkkokankaalla vuoratut tuuletusikkunat

• Pidennettävä kuomu

• Valkoinen väri heijastaa auringonvaloa pois

• Helppo asentaa paikoilleen

• Sisäänrakennettu hyttysverkko

• Soveltuu Britax Smile III-rattaiden istuimen kuomuksi

Stay Cool - kuomun ansiosta sinä ja pikkuisesi voitte valmistautua nauttimaan kesästä sopivan viileinä pysyen. Suurikokoinen kuomu on vedettävissä esiin, jolloin se suojaa lastasi tehokkaasti auringolta. Kiinteä hyttysverkko pitää ei-toivotut matkustajat etäällä lapsestasi. Stay Cool -kuomu on yhteensopiva SMILE III - istuinosan kanssa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax