EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax B-Agile/B-Motion Kuomu, Cosmos Black

Tuotenumero:02580162-1601
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Huom hinta sisältää vain kuomun ja turvakaaren pehmusteen, ei rattaita.

Britaxin B-Agile 4 PLUS ja B-Motion 4 PLUS -rattaisiin voit valita mieluisan kuomun ja turvakaaren pehmusteen useista värivaihtoehdoista! Halutessasi voit jopa ostaa useamman värin ja vaihdella rattaan ilmettä esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Kuomu on iso ja suojaava ja erittäin tärkeä lisävaruste lapsen mukavuuden kannalta sillä se suojaa lasta liialliselta auringonpaisteelta tai tuulelta.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax