EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bibs Loops 12, Baby Pink/Coral/Ruby

Tuotenumero:173900-9228
12,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bibs Loops ovat monipuolisia, hauskoja, ja käytännöllisiä renkaita, joilla on yllättävän monta eri käyttötarkoitusta. Voit esimerkiksi käyttää näitä kuomuverhon kiinnityslenkkeinä, tai mobilen tai soittorasian kiinnitykseen autoon tai turvakaukaloon.

Ne toimivat myös ekstrakoukkuina lastenvaunuissa ja voit kiinnittää siihen mitä vain mitä tarvitsetkaan kätesi ulottuville, vaikka harsoliinan tai laukun. Voit myös laittaa Loops -renkaita hoitopöydän lähettyville, jos tarvitse ylimääräistä ripustustilaa.

Bibs Loops -renkaiden kanssa voit päästää luovuuden valloilleen ja luoda itsellesi tai pikkuisellesi kaikkea käytännöllistä ja hauskaa. Lisälenkeistä voi tehdä esimerkiksi itse tuttinauhan tai rattaisiin vaunulelun. Ne toimivat myös leluina, sillä renkaat sopivat pieneen käteen mukavasti.

Ominaisuudet:

• Ihanat värit sävy sävyyn Bibs-tuttien kanssa

• Monta eri käyttötarkoitusta: kiinnitykseen, ekstrakoukkuina, leluna, vaunukoristeena, ym.

• Ikäsuositus 0-3 vuotta

• Pakkaus sisältää 12 rengasta

• Renkaat yhdistettynä riittävät kuomun puolelta toiselle

Bibsin tuotteet ovat suunniteltu Tanskassa ja tuotettu EU:ssa.

Värivaihtoehdot:

• Vanilla / Blush / Sand

• Ivory / Sage / Hunter Green

• Baby Pink / Coral / Ruby

• Peach / Woodchuck / Dark Oak

• Cloud / Baby Blue / Petrol

Saatavuus: 21

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bibs