EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babyzen Yoyo Mukiteline

Tuotenumero:0353062-
39,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

YOYO mukiteline sopii täydellisesti YOYO²-matkarattaisiisi. Mukitelineen voi asentaa 6 eri kohtaan rattaiden runkoon. Pidä oma juomasi vakaasti kätesi ulottuvilla, sekä asenna erillinen juomateline lapsellesi.

Ominaisuudet:

• Voidaan asentaa 6 eri kohtaan

• Voit kiinnittää 2 erillistä mukitelinettä: yhden itsellesi, toisen lapsellesi

• Helppo pitää puhtaana kostealla rätillä pyyhkimällä

• Nopea ja helppo kiinnityssysteemi

• Koko: 10 x 14,5 x 13,5 cm

• Paino: 103 gr

Saatavuus: 7

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babyzen