EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babyzen Yoyo Bag, Taupe

Tuotenumero:0353050-2106
94,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Usein matkarattaissa on vähän tilaa tavaroille, mutta YOYO Bag tavaralaukku ratkaisee tämän! YOYO Bag kiinnitetään rattaiden taakse ja sillä on oma pikku rullaava alusta, jonka ansiosta voit ottaa jopa 10 kg kuorman mukaasi rattaissa kuljetettavaksi.

YOYO Bagin avulla voit kantaa enemmän tavaraa mukana, kuten ostoksia, rantapyyhkeitä, tai vaikka lisälämpökerroksia, pitäen silti YOYO-matkarattaasi kevyenä, vakaana, ja helposti ohjailtavana – myös yhdellä kädellä. Ei enää matkarattaita, mitkä keinuvat tai kaatuvat kumoon työntöaisaan kiinnitettävien laukkujen takia!

Ominaisuudet:

• Jopa 10 kg edestä kuormaa

• Kaksi kantokahvaa ja tasainen pohja, jotta voit laskea Bagin maahan

• Kiinnittyy koukuilla ja lasketaan oman, renkaalla rullaavan alustan päälle

• Koko: 45 cm korkea, 23 cm läpimitta pohjassa

• Tehty polyesterista

• Pestävissä 30°C

• Valitse 9 väristä sopiva sinun YOYO² rattaisiisi

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babyzen

Videot