EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Kite 250 Matkarattaat, Outdoor Navy

Tuotenumero:001253-2205
499,00
Osamaksu 17,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga Kite 250 – suurta mukavuutta kompaktissa koossa

Kite 250-matkarattaissa ovat suuret Outdoor-renkaat, joiden avulla Kite selvittää suuretkin esteet kevyesti. Ensiluokkainen Emmaljunga Kite 250 tarjoaa kunnolla tilaa kasvaville lapsillemme XL-pituisen selkänojan (68 cm) ansiosta.

Kallista selkänoja, kun lapsesi nukahtaa päikkäreille ja anna lapsesi torkkua pehmeässä istuimessa. Kitessa lapsesi istuu mukavasti 4-vuotiaaksi saakka - ilman, että tila loppuu kesken.

Kite 250-matkaratas on suunniteltu pitäen mielessä pohjoisen olosuhteet: Kite rullaa ketterästi erilaisissa maastoissa isojen Outdoor-renkaiden ansiosta. Tämä tekee rattaiden työntämisestä kevyttä ja vaivatonta sinulle.

Kite-matkarattaat ovat super kompaktit kasattuna. Nämä matkarattaat taittuvat kasaan alta aikayksikön ja mahtuvat helposti minne vain.

Ominaisuudet:

• XL-pituinen selkänoja: 62–68 cm

• Pehmeä istuin ja säädettävät 5P-valjaat

• Kallistettava selkänoja

• Isot Outdoor-renkaat syvillä uurteilla

• Helppo ja kevyt työntää kaikenlaisissa maastoissa

• Takarenkaat 25 cm, eturenkaat 19,7 cm

• Mitat kasattuna: 25 x 48 x 56 cm

• Vahva HYDRO REDUXA® -alumiinirunko

• Ketterä ja kevyt design

• Kevyt paino: 7,9 kg

• Ostoskorin painoraja: 5 kg

• Työntöaisan korkeus: 113 cm

• Suositusikä: 1–4-vuotiaille

• Tehty Ruotsissa

• Valmistettu vihreistä materiaaleista ympäristöystävällisesti

Valitse tutuista Emmaljungan väreistä teidän perheellenne mieluinen: Outdoor Black, Olive, Navy, ja Beige.

Emmaljunga Kite -matkarattaat ovat aidosti vihreät. Ne valmistetaan ympäristöystävällisestä, norjalaisesta REDUXA-alumiinista. Kankaiden Dope DYE -värjäysmenetelmä säästää 80 % enemmän vettä verrattuna standardivärjäysmenetelmiin.

Emmaljungan vaunutehdas on vihreä: tehtaalla on standardin ISO14001 mukainen ympäristösertifikaatti, katolla on 1500 m2 aurinkopaneeleita, ja tehtaassa on oma vedenpuhdistusjärjestelmä, jossa vesi kierrätetään 100 % uudelleen.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.