EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Emma Solo Light, Musta

Tuotenumero:098112-02
119,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Todella kevyet ja näppärät matkarattaat, joissa kääntyvät etupyörät sekä tilava tavarakori. Näiden ketterien Emma Solo Lite-matkarattaiden selkänoja on säädettävissä neljään eri asentoon, myös makuuasentoon. Jalkatuen asentoa voi säätää samoin tarpeen mukaan kun lapsi joko istuu tai nukkuu. Kuomun pitkälle ulottuva aurinkolippa suojaa lasta auringolta, ja lisäksi kuomun päällä on tuuletus- sekä kurkistusikkuna.

Käyttäjämukavuus on otettu erityisesti huomioon tässä matkarattaassa, sillä työntöaisan korkeus on säädettävissä helposti eri korkeuteen (80-104cm). Emma Solo Lite taittuu helposti kokoon ja menee pieneen tilaan, joten se menee mukavasti esim. auton takakonttiin. Mitat kokoontaitettuna: kork. 27cm, lev. 52,2cm, pit. 93cm.

Emma Solo Lite ominaisuudet:

- Kääntyvät etupyörät (lukittavissa)

- Kuomussa tuuletus-/kurkistusaukko

- Heijastimet kuomussa sekä tavarakorin reunassa

- 5-pistevaljaat sis. olkapehmusteet

- Tilava tavarakori

- Turvakaari

- Selkänoja menee makuuasentoon

- 4 asentoa selkänojassa

- Istuinosan pituus 82 cm

- Helppo kasata

- Työntöaisan korkeudensäätö

Saatavuus: 32

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6 kk - 3 v
Runkomateriaali:Teräs
Tuotteen mitat:Kasattuna 92x51,5x27 cm
Tuotteen paino:8,1 kg
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Irrotettava
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Ei

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.