EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Rapid Matkaratas, Blush

Tuotenumero:098122-14
189,00 €132,30
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 56,70 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Rapid - matkarattaat kulkevat kuin unelma! Tässä kevyesti rullaavassa mallissa on tyylikäs alumiiniprofiilirunko sekä näppärä yhdellä kädellä toimiva kasaustoiminto. Emma Rapid on suunniteltu toimivan huolettomasti ja helposti niin kotona kuin matkoillakin.

Kevyet Emma Rapid - matkarattaat painavat vain 7,8 kg, joten niitä on helppo käsitellä ja nostaa esimerkiksi auton tavaratilaan. Rapid - rattaissa on tilava istuinosa, ja selkänoja kääntyy alas täyteen makuuasentoon. Säädettävän jalkatuen ansiosta lapselle saa mukavan asennon myös nukkumista varten. Pitkälle ulottuva kuomu suojaa lasta, ja kuomussa olevan aurinkolipan voi taittaa taakse tarvittaessa.

- Yhden käden kasausmekanismi

- Rattaat pysyvät pystyssä kasattuna

- Tilava tavarakori

- Turvakaaren asento säädettävissä

- Irrotettava turvakaaren pehmuste

- Heijastavat terenauhat istuinosassa ja tavarakorissa

- Selkänoja menee makuuasentoon

- Portaaton säätö selkänojassa

- Turvalliset 5-pistevaljaat pehmusteilla

- Kuomussa kurkistusikkuna

- Ikäsuositus n. 6 kk-3vuotta

Verkkokauppa saatavuus: 25

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Istuintilan mitat:33x87 cm
Pyörän halkaisija:Etupyörät 17cm,Takapyörät 19cm
Runkomateriaali:Alumiini
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 58x22,5x77cm
Tuotteen paino:7,8kg
Turvakaaren ominaisuudet:Irrotettava,Irrotettava pehmuste,Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.