EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Quick Matkaratas - Musta

Tuotenumero:098119-02
219,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Herkullisen väriset Emma Quick matkarattaat ovat varusteltu monilla vanhempia helpottavilla toiminnoilla, erityisesti menossa ja matkoilla. Matkarattaan saa kasattua vain yhdellä kädellä, mikä on todella kätevää jos kannat toisessa kädessä ostoskassia tai vaikka lastasi. Turvakaaren saa avattua toiselta puolelta ja käännettyä sivuun, jolloin lapsen laittaminen matkarattaisiin on helppoa.

Quick matkaratas menee kokoontaitettuna pieneen tilaan, mahtuen kivasti esimerkiksi auton takakonttiin. Matkaratasta on kevyt työntää ja lisää työntömukavuutta tuo 4-renkainen jousitus. Lapsen mukavuutta on lisäämässä suojaava kuomu, jossa on pieni tuuletusikkuna. Istuimessa on säädettävät ja pehmustetut 5P-valjaat, sekä 3 asentoon säädettävä selkänoja.

Ominaisuudet:

• Nopea automaattinen yhden käden kasaus

• Avautuva turvakaari

• Säädettävät 5-pistevaljaat

• Säädettävä selkänoja: makuu, lepo-, ja istuma-asento

• Suojaava, pidennettävä kuomu

• Tuuletusluukku kuomussa

• Jousitus jokaisen renkaan kohdalla

• Flipflop ystävällinen jarru

• Kätevä tavarakori

• Pieni & kompakti kokoon taitettuna

• Valitse tyylikäs musta tai vaaleanharmaa, tai värikäs punainen, keltainen tai sininen

Mitat kokoon taitettuna: 55 x 36 x 58 cm

Painoraja: 15 kg

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma

Videot

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.