EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma City Smart Matkaratas

Tuotenumero:098123-
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi Emma City Smart on nimensä mukaisesti nerokas ja näppärä matkaratas. Pieneen tilaan pakkautuva City Smart on todella kevyt - paino vain 6,9 kg - ja mukana tulevan suojalaukun ansiosta näitä matkarattaita on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana vaikka lentokoneessa (tarkista aina lentoyhtiökohtaiset rajoitukset käsimatkatavaroille).

Emma City Smart - rattaat taittuvat kokoon helposti yhdellä kädenliikkeellä, ja ne pysyvät pystyssä kasattuna. Rattaissa on käytetty heijastavaa terenauhaa lisäämään turvallisuutta pimeällä. Kevyesti liikkuvat, kääntyvät etupyörät voi myös lukita kulkemaan suoraan. Auringolta suojaa tarjoaa pitkälle ulottuva kuomu ja istuinosan takana oleva rullattava tuuletus- tai kurkistusikkuna, jotka tarjoavat hellepäivinä helpotusta rattaissa matkustavalle.

Matkarattaiden istuimen takana on kätevä tasku, joihin voi laittaa laittaa kaikki pikkutavarat, joiden pitää olla käden ulottuvilla nopeasti. Vanhemman käden ulottuvilla on myös muki teline, johon mahtuu esim. vesipullo. Istuimen alla olevaan tavarakoriin saa mukavasti lastattua pienet kantamukset.

Selkänojan saa käännettyä alas makuuasentoon jotta lapsi voi ottaa pienet torkut rattaissa tarvittaessa. Portaaton säätö selkänojassa mahdollistaa mukavan istuma-asennon löytämisen. Rattaan istuinosa on varustettu 5-pistevaljailla sekä avattavalla turvakaarella.

Mitat kokoontaitettuna pyörät irrotettuna: 56 x 43,5 x 20,5 cm

Mitat kokoontaitettuna pyörät kiinnitettynä: 60 x 50,5 x 28 cm

Värivaihtoehdot: Pinkki, sininen, tai harmaa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Istuintilan mitat:33x81 cm
Pyörän halkaisija:Etupyörä 16cm,Takapyörä 19cm
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Kuljetuslaukku,Tavarakori
Säädettävä jalkatuki:Ei
Tuotteen mitat:56x43,5x20,5 cm
Tuotteen paino:6,9 kg
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.