EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Cherry Matkaratas, Sinisenharmaa

Tuotenumero:098124-05
199,00 €139,30
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 59,70 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Cherry matkaratas on helppo ja nopea kasata. Se pysyy hyvin pystyssä kasattuna. Matkarattaasta löytyy suuri, suojaava kuomu ja kuomussa on kurkistusluukku. Kuomun takaosa avattavissa ilmanvaihtoa varten ja siinä on säilytyspussi tavaroita varten.

- Kuljetuslaukku mukana

- Säädettävät 5-piste valjaat

- Säädettävä jalkatuki

- Portaaton selkänojansäätö

- 360 kääntyvät etupyörät

- Keinonahka työntöaisassa

- Painoraja 15kg

Mitat kasattuna:

Leveys 50cm

Pituus 57cm

Korkeus 35cm

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Selkänojan ominaisuudet:Portaaton säätö
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen painoraja:15kg

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.