EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Bumprider Connect

Tuotenumero:141284-
399,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Bumprider Connect-matkarattaat ovat kevyet sekä ketterät - ja kaiken lisäksi ne voi liittää yhteen tuplarattaiksi! Ruotsalainen Bumprider on suunnitellut nämä matkarattaat niin että perheen liikkuminen olisi mahdollisimman vaivatonta, on mukana sitten yksi, kaksi tai useampi lapsi! Connect-rattaita voi nimensä mukaisesti yhdistää kahdet rinnakkain, automaattisen magneettilukituksen ansiosta. Magneettilukitus on myös mahdollisuus kytkeä pois päältä.

Myös yksinään käytettynä nämä rattaat ovat loistava valinta pienen ja kevyen ulkomuotonsa ansiosta. Connectissa on säädettävä selkänoja joka menee täyteen makuuasentoon, ja myös jalkatuen asentoa voi säätää. Suuri kuomu suojaa auringolta, ja kääntyvät etupyörät helpottavat kulkemista ahtaissa paikoissa. Etupyörät voi myös lukita kulkemaan vain suoraan. Istuinosan alla on tilava tavarakori, jonka kantokyky on 3 kg.

Bumprider Connect soveltuu myös vastasyntyneelle erikseen ostettavan kantokopan avulla. Saatavana myös lisävarusteena turvaistuinadapteri, jonka avulla voi liittää Maxi-Cosi tai BeSafe -merkkisen turvakaukalon rattaaseen kiinni.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bumprider
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Käännettävä istuinosa:Ei
Tuotteen mitat:Kasattuna 27x51x64 cm
Tuotteen paino:7,5 kg
Tuotteen painoraja:22kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä