EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Bumprider Connect, Black-Khaki

Tuotenumero:141284-1877
399,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Bumprider Connect-matkarattaat ovat kevyet sekä ketterät - ja kaiken lisäksi ne voi liittää yhteen tuplarattaiksi! Ruotsalainen Bumprider on suunnitellut nämä matkarattaat niin että perheen liikkuminen olisi mahdollisimman vaivatonta, on mukana sitten yksi, kaksi tai useampi lapsi! Connect-rattaita voi nimensä mukaisesti yhdistää kahdet rinnakkain, automaattisen magneettilukituksen ansiosta. Magneettilukitus on myös mahdollisuus kytkeä pois päältä.

Myös yksinään käytettynä nämä rattaat ovat loistava valinta pienen ja kevyen ulkomuotonsa ansiosta. Connectissa on säädettävä selkänoja joka menee täyteen makuuasentoon, ja myös jalkatuen asentoa voi säätää. Suuri kuomu suojaa auringolta, ja kääntyvät etupyörät helpottavat kulkemista ahtaissa paikoissa. Etupyörät voi myös lukita kulkemaan vain suoraan. Istuinosan alla on tilava tavarakori, jonka kantokyky on 3 kg.

Bumprider Connect soveltuu myös vastasyntyneelle erikseen ostettavan kantokopan avulla. Saatavana myös lisävarusteena turvaistuinadapteri, jonka avulla voi liittää Maxi-Cosi tai BeSafe -merkkisen turvakaukalon rattaaseen kiinni.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bumprider
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Käännettävä istuinosa:Ei
Tuotteen mitat:Kasattuna 27x51x64 cm
Tuotteen paino:7,5 kg
Tuotteen painoraja:22kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä