EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Ant Style Set Kangassetti

Tuotenumero:016150-
Alkaen150,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Onko hakusessa kevyet ja kompaktit rattaat mukaan matkalle? Bugaboo Ant -matkarattaat ovat todella näppärät kuljettaa mukana, mutta ne tarjoavat myös erinomaisen miellyttävän työntötuntuman sekä mukavan kyydin lapselle.

Bugaboo Ant-rattaat painavat vaivaiset 7,2kg, ja niitä voidaan vetää perässä matkalaukun tavoin. Istuinosan saa käännettyä kahteen suuntaan, joten lapsi voi istua joko kasvot työntäjään päin tai menosuuntaan päin. Selkänojan saa kallistettua viiteen eri asentoon, myös makuuasentoon.

Ant-rattaan kaikki pyörät ovat jousitetut, ja rattaat soveltuvat lapselle aina 22 kg:n painoon asti. Istuimen alla olevat tavarakorit kantavat 3 + 5 kg.

Bugaboo Ant koostuu kahdesta osasta: rungosta (Base) sekä kangassetistä (Style Set). Tilaa siis nämä molemmat yhdessä haluamillasi väreillä, niin saat kokonaisen rattaan.

Huom! Bugaboo-tuotteet myynnissä vain osassa Lastentarvike-ketjun myymälöistä. Tällä hetkellä Bugaboo-valikoima on saatavilla seuraavista myymälöistä: Vantaa Tammisto, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Turku, Vaasa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo