EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Ant Base, Alu

Tuotenumero:016151-1923
389,00
Osamaksu 14,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Onko hakusessa kevyet ja kompaktit rattaat mukaan matkalle? Bugaboo Ant -matkarattaat ovat todella näppärät kuljettaa mukana, mutta ne tarjoavat myös erinomaisen miellyttävän työntötuntuman sekä mukavan kyydin lapselle.

Bugaboo Ant-rattaat painavat vaivaiset 7,2kg, ja niitä voidaan vetää perässä matkalaukun tavoin. Istuinosan saa käännettyä kahteen suuntaan, joten lapsi voi istua joko kasvot työntäjään päin tai menosuuntaan päin. Selkänojan saa kallistettua viiteen eri asentoon, myös makuuasentoon.

Ant-rattaan kaikki pyörät ovat jousitetut, ja rattaat soveltuvat lapselle aina 22 kg:n painoon asti. Istuimen alla olevat tavarakorit kantavat 3 + 5 kg.

Bugaboo Ant koostuu kahdesta osasta: rungosta (Base) sekä kangassetistä (Style Set). Tilaa siis nämä molemmat yhdessä haluamillasi väreillä, niin saat kokonaisen rattaan.

Huom! Bugaboo-tuotteet myynnissä vain osassa Lastentarvike-ketjun myymälöistä. Tällä hetkellä Bugaboo-valikoima on saatavilla seuraavista myymälöistä: Vantaa Tammisto, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Turku, Vaasa.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo