EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Britax Holiday, Coral Peach

Tuotenumero:02580142-1702
199,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Kevyet Britax Holiday-matkarattaat kulkevat näppärästi mukana, sillä ne painavat vain 5kg! Helppokäyttöiset rattaat soveltuvat pienten ulkomittojen ansiosta käytettäväksi matkoilla, kauppakeskuksissa ja kaupungilla. Britax Holiday - lastenrattaat taittuvat nopeasti kokoon, ja niissä on automaattinen lukitusmekanismi. Kantohihnan avulla rattaita voi myös kätevästi kantaa olalla silloin kun ne eivät ole käytössä.

Britax Holiday on täydellinen matkakumppani, sillä siinä on verkkosivut istuinosassa jotta lapsella olisi mukavan viileät oltavat kuumpimpinakin päivinä, ja kuomussa on 50+ UPF aurinkosuojaus.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:6kk-3v
Selkänojan ominaisuudet:Vain istuma-asento
Tuotteen mitat:Kasattuna 24x25,5x60 cm
Tuotteen paino:5 kg
Tuotteen painoraja:15 kg