EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Britax B-Lite, Steel Grey

Tuotenumero:02580145-1603
239,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Kevyet ja kätevät Britax B-Lite matkarattaat tekevät reissaamisesta mukavaa! Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta se soveltuu myös vastasyntyneelle, sillä voit ostaa lisävarusteena pehmeän kantokopan, tai Click&Go adapterit, joiden avulla saat runkoon kiinnitettyä Britax - turvakaukalon.

Britax B-Lite painaa vain 7,4 kg, ja se taittuu pieneen tilaan yhdellä kädenliikkeellä. Selkänoja on säädettävissä makuuasentoon, ja rattaissa on myös säädettävä jalkatuki.

Britax B-Liteen on saatavan lisävarusteena kuljetuskassi, joihin rattaat mahtuvat kätevästi kokoontaitettuna. Kuljetuskassi on varustettu kantohihnoilla, jotta rattaita voi kantaa selässä repun tapaan.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Istuintilan mitat:31x68,5 cm
Pyörän halkaisija:15cm
Tuotteen mitat:77x31,5x40 cm
Tuotteen paino:7,4 kg
Tuotteen painoraja:15kg