EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax B-Agile R, Navy Inc

Tuotenumero:02580152-20006
419,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax B-Agile R on helppokäyttöinen ja kevyt matkaratas, joka sopii myös päivittäiseen kulkemiseen esimerkiksi kaupoilla ja kaupungissa. B-Agile R-mallissa on edeltäjäänsä B-Agile M-malliin verrattuna pieniä eroavaisuuksia, kuten keinonahkaiset yksityiskohdat sekä kumipintaiset pyörät.

B-Agile R on kompaktista koostaan huolimatta vahva, sillä tämän alumiinirunkoisen rattaan painoraja on 22 kg. Agile R taittuu nopeasti kokoon yhdellä kädellä. Istuinosan selkänoja on porrastetusti säädettävissä, ja se menee myös makuuasentoon.

Britax B-Agile R rattaaseen voidaan liittää myös vaunukoppa tai turvakaukalo Click&Go-adapterien avulla (myydään erikseen). Sisältää mukitelineen ja sadesuojan.

Verkkokauppa saatavuus: 7

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Käännettävä istuinosa:Ei
Runkomateriaali:Alumiini
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Mukiteline,Sadesuoja,Turvakaari
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot