EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Britax B-Agile 3, Cool Berry

Tuotenumero:0258014-1302
289,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Suosittujen Britax B-Agile -rattaiden 3-pyöräinen malli. Kevyen alumiinirungon ja kätevän kasausmekanismin ansiosta B-Agile 3 on erittäin miellyttävä käyttää. Runkoon voi kiinnittää näppärästi Britaxin turvakaukalon tai vaunukopan erikseen ostettavien adapterien avulla. B-Agileen on saatavilla myös lukuisia muita käytännöllisiä varusteita.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax
Ikäsuositus:0 - 3v.
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Ei
Runkomateriaali:Alumiini
Tuotteen mitat:30x58x71 cm
Tuotteen paino:8 kg
Tuotteen painoraja:0-15 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä