EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babyzen Yoyo Vaunukoppa, Grey

Tuotenumero:0353015-2103
260,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Babyzen Yoyo vaunukoppa kiinnittyy Yoyo+ ja Yoyo² runkoon vain yhdellä klikkauksella. Vaunukoppaa voi myös kantaa kädessä ja asettaa lattialle. Vaunukopan kanssakin Yoyo²-matkarattaasi pysyy ketteränä ja pienenä.

Yoyo vaunukoppa on todellinen pesä pikkuisellesi. Se asetetaan rungon päälle, jotta voit olla mahdollisimman lähellä pikkuistasi. Vauvasi makoilee mukavasti hengittävän tuplapatjan päällä. Vaunukopan kuori ja kuomu ovat suunniteltu hengittäviksi. Kiitos vaunukopan erityisen keveyden, voit helposti kantaa sitä kantokahvoista ja klikkaa sen taas kiinni vaununrunkoon, herättämättä pikkuistasi päikkäreiltä.

Voit äärimmäisen helposti irrottaa Yoyo-vaunukopan rungosta ja vaikkapa laskea vaunukopan maahan, kun olette mummolassa tai vierailemassa ystävien luona. Siellä vauvasi voi mukavasti kölliä ja voit avata jalkapeitettä vetoketjulla tuodaksesi lisäilmaa vaunukoppaan.

Ominaisuudet:

• Erittäin kevyt: vain 3 kg

• Helppo kantaa kantokahvoista

• Voidaan asettaa lattialle

• Nopeaa ja helppoa irrottaa ja kiinnittää Yoyoon

• Erittäin kompakti, voidaan irrottaa kahteen osaan helppoa säilytystä varten

• Mukava ja hengittävä 4,5 cm paksuinen tuplapatja

• Kuoressa ja kuomussa hyvä ilmanvaihto

• Puolikova kuori

• Jalkapeite vetoketjukiinnityksellä

• Taskut sisäpuolella pikkutavaroita varten

• UV-suojattu (UPF 50+) ja vettä hylkivä kangaspinnoite

Valitse 9 tyylikkäästä ja söpöstä väristä juuri teidän perheellenne sopiva väriyhdistelmä.

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babyzen