EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babyzen Yoyo 0+ newborn kangassetti, Grey

Tuotenumero:0353012-2103
200,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Babyzen YOYO 0+ newborn kangassetti muokkaa YOYO-matkarattaat vastasyntyneelle sopiviksi. Soveltuu käytettäväksi vaunuina 0 kk ikäisestä n. 6 kk ikään asti. Newborn kangassetti sisältää värikankaan, joka on irrotettava ja sen pystyy pesemään pesukoneessa.

Ominaisuudet:

• Täysi makuu asento

• 5-pistevaljaat

• Pehmeä patja ja niskatyyny

• Suojaava peite

• Kankaat irrotettavat

• Konepestävä

• Automaattinen pop-up kuomu, kolmella asennolla

• Kuomussa UPF +50 suoja

Huomiothan, että tuote sisältää vain newborn kangassetin sekä värikankaan. Runko myydään erikseen. Täydennä vaunut rattaiksi ostamalla istuinkangas, niin saat täydelliset yhdistelmävaunut.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babyzen
Ikäsuositus:0+
Pesuohjeet:30 asteen hienopesu
Tuotteen mitat:75 x 44 cm